Urgentiearts of Geneesheer met bijz. bekw. acute geneeskunde

We ZORGen samen

In het az Glorieux staat hoogkwalitatieve zorg voorop en de patiënt centraal. Het ziekenhuis biedt een uitstekende ligging op de taalgrens van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines. Het ziekenhuis is een onderdeel van de eerste pijler van de koepelorganisatie vzw Werken Glorieux. Samen met de twee andere pijlers “kind- en jeugdzorg” en “ouderenzorg” wordt het levenstraject van de mens gevormd. Ons ziekenhuis werkt nauw samen met het az Sint-Elisabeth te Zottegem onder de noemer ZORG en maakt deel uit van het E17-ziekenhuisnetwerk.

 In kader van de uitbouw van de dienst spoedgevallen hebben we een vacature voor een voltijdse urgentiearts of een geneesheer met bijzondere bekwaamheid in de acute geneeskunde.

Zo ziet je dag eruit

Als urgentiearts of geneesheer met bijz. bekwaamheid in acute geneeskunde wordt u lid van een dynamische groep van 5 spoedartsen. Samen met hen en ondersteund door de medische staf, verzekert u de permanentie op de dienst spoedgevallen, inclusief de MUG-functie. Gezien het ziekenhuis gelegen is op de taalgrens, dient u voldoende kennis te hebben van het Nederlands en Frans.

 

Wie ben jij?

  • Urgentiegeneeskunde of geneesheer met bijzondere bekwaamheid in de acute geneeskunde
  • Kennis Nederlands en Frans

Ons aanbod voor jou

  • Startdatum: in onderling overleg
  • Tijdsinvulling: in onderling overleg

Vragen?

Inlichtingen kunnen verkregen worden bij:

  • Dr. Lievens, diensthoofd spoedgevallen 055/23 3334, of
  • Dr. Ghillemijn, Medisch Directeur 055/ 23 3485.

Om te solliciteren kan u uw kandidatuur:

  • digitaal versturen, u klikt daarvoor op Solliciteer hier. 
  • Schriftelijk versturen naar vzw Werken Glorieux, t.a.v. Dr. Ghillemijn, Medisch Directeur, Glorieuxlaan 55, 9600 Ronse.

Vereisten

Nederlands en Frans

Diploma urgentiegeneeskunde

Contactpersoon

Vacature delen

Deel deze vacature via een via de social media

of via mail door op het betrokken icoon te klikken