Wondzorgverpleegkundige/ EPD coach

We ZORGen samen

Bij az Glorieux werken we met ons hoofd, onze handen en ons hart voor patiënten, hun dierbaren en voor elkaar. Een veelzijdige job, een gezond werkritme, toffe collega’s, een boeiende werkplek met mooie groeikansen … en dat allemaal dicht bij huis. Hier ben je allesbehalve een nummer.

ZORG is een intense samenwerking tussen AZ Sint-Elisabeth in Zottegem en az Glorieux in Ronse. We vormen één grote familie en maken deel uit van het overkoepelend E17-ziekenhuisnetwerk. Werkzekerheid en een mooie professionele toekomst verzekerd! 

Kom jij ons team versterken?

Zo ziet je dag eruit

In deze functie ben je werkzaam op domein wondzorg en domein EPD/ zorgdossier.In het domein wondzorg sta je samen met de collega-wondzorgverpleegkundige in voor de implementatie van het wondzorg- en decubitusbeleid op de afdelingen. Je staat in voor de continuïteit van wondzorgkliniek, aanvullend op de collega-wondzorgverpleegkundige. Je werkt in nauw overleg met de artsen en de verpleegkundigen.

  • Je ondersteunt de wondzorgverpleegkundige in het implementeren van de best mogelijke wondzorg voor ambulante en gehospitaliseerde patiënten;
  • Je bent een belangrijke schakel in het verzekeren van continuïteit bij afwezigheid van de wondzorgverpleegkundige; in dit kader leer je specifieke handelingen aan ikv wondverzorging. Het volgen van de opleiding referent wondzorg is een meerwaarde en kan aangeboden worden tijdens de tewerkstelling.
  • Je volgt mee het wondzorgbeleid en preventiebeleid op en begeleidt de verpleegkundigen op de werkvloer in dit proces. Je vertaalt het beleid naar een praktische werking en coacht de verpleegkundige teams hierin.

 

Wie ben jij?

  • Je behaalde het diploma van gegradueerd of bachelor verpleegkundige. 
  • Je volgde de opleiding wondzorg of postgraduaat wondzorg, of bent bereid dit te volgen
  • Je bent computer-minded
  • Je hebt een open persoonlijkheid, communiceert vlot maar draagt discretie en respect hoog in het vaandel
  • Je past je snel aan en kunt nieuwe informatie vlot verwerken
  • Je bent vlot Nederlandstalig en hebt een basiskennis van het Frans

Ons aanbod voor jou

  • Je krijgt inhoudelijk boeiende & gevarieerde uitdagingen met ruimte voor initiatief en zelfstandigheid
  • Een stimulerende werkomgeving waarin menselijke contacten en professionaliteit voorop staan
  • Een deeltijds (50%) contract van onbepaalde duur. Afhankelijk van de noodzaak aan uren ondersteuning bij wondzorg, zal je jobtime aangevuld worden met tewerkstelling in de mobiele equipe of eigen dienst. In dat geval kan er een contract met hogere jobtime aangeboden worden.
  • Verloning volgens de officiële ziekenhuisbarema’s met overname van anciënniteit
  • Een degelijk personeelsstatuut met extralegale voordelen: voordelige hospitalisatieverzekering, tussenkomst in vervoersonkosten, fiets- en/of stapvergoeding, maaltijden aan voordelige prijs voor personeelsleden, bijkomende verlofdagen, de mogelijkheid tot kinderopvang op de campus en bedrijfskortingen bij diverse winkels en evenementen, de mogelijkheid om werken en studeren te combineren.

Vragen?

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij mevr. Katrien Geusens, zorgmanager, t. 055/23.34.37. Om te solliciteren, klik je op Solliciteer hier.

Vereisten

Deeltijds contract onbepaalde duur

Nederlands met basiskennis Frans

Gegradueerd of bachelor in de verpleegkunde

Contactpersoon

Severine Van Der Schueren

> klik hier om een vraag te stellen

Vacature delen

Deel deze vacature via een via de social media

of via mail door op het betrokken icoon te klikken