Studentenjob Ouderenzorg 2023-2024

We ZORGen samen

vzw Werken Glorieux, met ruim 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse en Maarkedal, is actief in de gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste voorziening is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Onze ouderenzorg bestaat uit 2 woonzorgcentra, een centrum voor kortverblijf, 2 groepen van assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum. In totaal dragen wij dagelijks zorg voor 310 residenten

Voor onze woonzorgcentra WZC Hogerlucht en WZC De Samaritaan en ter overbrugging van het verlof van onze medewerkers, tijdelijke vermeerdering van werk enz. zijn we vaak op zoek naar jobstudenten om een handje toe te steken.

Zo ziet je dag eruit

In vzw Werken Glorieux onze 2 woonzorgcentra worden jaarlijks heel wat studenten tewerkgesteld tijdens de vakantieperiodes en voor studenten verpleging ook weekendwerk.

Wij bieden studentenwerk aan binnen schoonmaak, keuken, logistiek en de verzorging/verpleging. 

Geef ons gerust een seintje indien je aan de slag wilt als jobstudent binnen vzw Werken Ouderenzorg Glorieux. En wie weet, vind je hier later ook een droomjob na jouw studies! 

Wie ben jij?

Je bent student en je wenst je professionele mogelijkheden te verkennen tijdens de vakantieperiodes, weekendwerk etc.? Dit kan zeker in WZC De Samaritaan of WZC Hogerlucht! bij  Werken Glorieux! Elke schoolvakantie en voornamelijk in de zomer stellen wij heel wat studenten tewerk in onze organisatie.

Daarnaast zoeken wij het hele jaar door ook studenten verpleging om onze zorg- en verpleegteams te versterken van een van onze woon- en zorgcentra woonzorgcentra! Hiervoor moet je minimaal geslaagd zijn voor:

  • 7e jaar beroepsopleiding personen- en bejaardenzorg, of
  • 2e module als gegradueerd verpleegkundige, of
  • 1e jaar Bachelor verpleegkundige

Ons aanbod voor jou

  • Je kan proeven van een job bij de grootste werkgever van Ronse/Maarkedal in een familiale werkomgeving. En wie weet, vind je na jouw studies hier misschien ook wel een job!
  • Je ontvangt persoonlijke begeleiding
  • Diverse vakantiejobs: administratie, schoonmaak, keuken, verzorging, verpleging, paramedisch, apotheek enz.
  • Een mooie verloning en degelijk studentenstatuut met extralegale voordelen: tussenkomst in vervoersonkosten, fiets- en/of stapvergoeding, maaltijden aan voordelige prijs voor personeelsleden, de mogelijkheid om werken en studeren te combineren
  • De mogelijkheid om een vakantiejob te verrichten in het verlengde van jouw studies bv. kinderverzorging, personenzorg, farmacie, kinesitherapie, verpleging, administratie, elektriciteit etc.

Vragen?

Voor vragen rond vakantiewerk, planning enzoverder kan je steeds terecht bij Severine Van Der Schueren van de HR-dienst op 055 23 36 21. Om kans te maken op een vakantiejob mag je je gegevens achterlaten via de Solliciteer hier knop. Dan word je opgenomen in onze kandidatenlijst en zullen wij jou contacteren in geval van vrije plaatsen.

Vereisten

Studentencontract

Goede kennis Nederlands

Contactpersoon

Severine Van Der Schueren

> klik hier om een vraag te stellen

Vacature delen

Deel deze vacature via een via de social media

of via mail door op het betrokken icoon te klikken