Studentenjob schooljaar 2023 - 2024

We ZORGen samen

Bij az Glorieux werken we met ons hoofd, onze handen en ons hart voor patiënten, hun dierbaren en voor elkaar. Een veelzijdige job, een gezond werkritme, toffe collega’s, een boeiende werkplek met mooie groeikansen … en dat allemaal dicht bij huis. Hier ben je allesbehalve een nummer.

ZORG is een intense samenwerking tussen AZ Sint-Elisabeth in Zottegem en az Glorieux in Ronse. We vormen één grote familie en maken deel uit van het overkoepelend E17-ziekenhuisnetwerk. Werkzekerheid en een mooie professionele toekomst verzekerd!

Zo ziet je dag eruit

In vzw Werken Glorieux worden jaarlijks heel wat studenten tewerkgesteld tijdens de vakantieperiodes en voor studenten verpleging ook weekendwerk.

Onze organisatie richt zich op drie hoofdpijlers met name de gezondheidszorg (ziekenhuis az Glorieux), ouderenzorg en tevens kind- & jeugdzorg. Hierdoor is het aanbod aan vakantiejobs zeer breed. Zo bieden wij studentenwerk aan binnen administratie, schoonmaak, keuken, technische dienst, apotheek en de verzorging/verpleging. Daarnaast zijn onze instellingen verspreid over verschillende regio's: Ronse, Maarkedal, Oudenaarde, Waregem en Zottegem. De meeste vakantiejobs zijn in az Glorieux te Ronse, Maarkedal (wzc De Samaritaan) of Zottegem (verzorging dialyse of schoonmaak).

Geef ons gerust een seintje indien je aan de slag wilt als jobstudent binnen vzw Werken Glorieux. En wie weet, vind je hier later ook een droomjob na jouw studies! 

Wie ben jij?

Je bent student en je wenst je professionele mogelijkheden te verkennen tijdens de vakantieperiodes, weekendwerk etc.? Dit kan zeker bij vzw Werken Glorieux! Elke schoolvakantie en voornamelijk in de zomer stellen wij heel wat studenten tewerk in onze organisatie.

Daarnaast zoeken wij het hele jaar door ook studenten verpleging om onze zorg- en verpleegteams te versterken in az Glorieux of een van onze woon- en zorgcentra! Hiervoor moet je minimaal geslaagd zijn voor:

  • 7e jaar beroepsopleiding personen- en bejaardenzorg, of
  • 2e module als gegradueerd verpleegkundige, of
  • 1e jaar Bachelor verpleegkundige

Ons aanbod voor jou

  • Je kan proeven van een job bij de grootste werkgever van Ronse in een familiale werkomgeving. En wie weet, vind je na jouw studies hier misschien ook wel een job!
  • Je ontvangt persoonlijke begeleiding
  • Diverse vakantiejobs: administratie, schoonmaak, keuken, verzorging, verpleging, paramedisch, apotheek enz.
  • Een mooie verloning en degelijk studentenstatuut met extralegale voordelen: tussenkomst in vervoersonkosten, fiets- en/of stapvergoeding, maaltijden aan voordelige prijs voor personeelsleden, de mogelijkheid om werken en studeren te combineren
  • De mogelijkheid om een vakantiejob te verrichten in het verlengde van jouw studies bv. kinderverzorging, personenzorg, farmacie, kinesitherapie, verpleging, administratie, elektriciteit etc.

Vragen?

Voor vragen rond vakantiewerk, planning enzoverder kan je steeds terecht bij Severine Van Der Schueren van de HR-dienst op 0491/86 24 44. Om kans te maken op een vakantiejob mag je je gegevens achterlaten via de Solliciteer hier knop. Dan word je opgenomen in onze kandidatenlijst en zullen wij jou contacteren in geval van vrije plaatsen.

Vereisten

Studentencontract

Goede kennis Nederlands

Student (min 17 jaar worden in 2024)

Contactpersoon

Severine Van Der Schueren

> klik hier om een vraag te stellen

Vacature delen

Deel deze vacature via een via de social media

of via mail door op het betrokken icoon te klikken